Ακολουθήστε μας

Καλογρίδης Κλίμα

Μετά από την πολυετή παρουσία μας στον χώρο του κλιματισμού θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κομμάτι της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΛΟΓΡΙΔΗ Α.Ε. που στεγάζεται στην οδό Αχαρνών 99 στην Αθήνα συνεχίζει να βρίσκεται κοντά σας στον ίδιο χώρο με την επωνυμία.

KALOGRIDIS CLIMA IKE ανακαινισμένο και με πλήρη γκάμα καινούριων και μεταχειρισμένων κλιματιστικών προσφέροντας στους πελάτες μας την πείρα και την τεχνογνωσία του παλιού.... και την όρεξη και το μεράκι για δουλειά του καινούριου.....

Είμαστε εξειδικευμένη εταιρεία κλιματισμού, με σταθερή ανάπτυξη. Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Η εταιρεία μας είναι εισαγωγική εταιρεία κλιματισμού, διαθέτοντας την πλουσιότερη γκάμα σε μηχανήματα κλιματισμού, εισάγοντας από τις μεγαλύτερες αντιπροσωπείες του εξωτερικού αλλά και από την εγχώρια αγορά.

Μετά από την τριανταετή παρουσία μας στο χώρο, κύριο μέλημά μας είναι η διάθεση στην αγορά αξιόπιστων προϊόντων που καλύπτουν και την πιο δύσκολη απαίτηση, στην χαμηλότερη τιμή.

Οι άνθρωποι της εταιρείας μας προσφέρουν έμπειρες συμβουλές, σε οποιοδήποτε θέμα ψύξης - θέρμανσης, εξαερισμού και καθαρισμού του αέρα, για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους, καθώς μηχανολόγοι επισκέπτονται τον χώρο σας και σας προτείνουν λύσεις και κάνουν τη μελέτη εγκατάστασης.

Τα εμπορεύματα διατίθενται στην πλειονότητά τους σε διαρκή παρακαταθήκη και οι παραγγελίες εκτελούνται άμμεσα με οχήματα της εταιρείας μας.

Εξαρτήματα και αναλλακτικά διατίθενται σε διαρκή παρακαταθήκη με αποτέλεσμα το after sales service. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό και το άρτιο τμήμα service και βλαβών

Με τη διάθεση έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού μηχανολόγων και διαρκή παρακαταθήκη ανταλλακτικών για υπεύθυνο service έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα: Σύγχρονες και αποδοτικές εγκαταστάσεις κλιματισμού με υψηλής ποιότητας μαχανήματα, άμμεση εξυπηρέτηση, χαμηλότερη τιμή και τέλος ικανοποιημένους πελάτες!

Company profile