Ακολουθήστε μας

Κλιματισμός

ΚΑΝΑΛΑΤΟ (χαμηλής ή υψηλής στατικής πίεσης)

Λεπτό σχέδιο για εύκολη εγκατάσταση. Μικρές διαστάσεις για να μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε διάκενο οροφής. Αφήνει ελεύθερο το χώρο στο δάπεδο και τους τοίχους για την τοποθέτηση επίπλων, γραφείων, ραφιών και άλλων συσκευών. Ταιριάζει σε κάθε τύπο ψευδοροφής και μόνο οι σχάρες (περσίδες) των αγωγών εισροής και εκροής του αέρα είναι ορατές.

 

 ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΣΕΤΑΣ

Μονάδα οροφής τύπου κασέτας 4 κατευθύνσεων, ενσωματωμένη στην ψευδοροφή. Ιδανικό για καταστήματα, εστιατόρια ή γραφεία που χρειάζονται ελεύθερο χώρο για τοποθέτηση επίπλων ραφιών ή άλλων συσκευών. Εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

 

 ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Κομψός σχεδιασμός με δυνατότητα διπλής εξόδου αέρα, για καλύτερη διανομή του. Ιδανικό για κτίρια με υψηλό ταβάνι. Αθόρυβη λειτουργεία. Λειτουργεία auto swing που εξασφαλίζει αποτελεσματική κατανομή αέρος και θερμοκρασίας. Διατίθενται και με αντιστάσεις για μεγαλύτερη απόδοση στις δύσκολες συνθήκες του χειμώνα.

 

 

 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΟΡΟΦΗΣ - ΔΑΠΕΔΟΥ (εμφανές)

Τοποθετούναι εύκολα στην οροφή ή χαμηλά στον τοίχο. Κατάλληλο για καταστήματα, εύκολο στην τοποθέτηση και την συντήρηση.

 

 

 

 

 

ΜΟΝΑΔΕΣ MULTI

Μία εξωτερική μονάδα με δύο ή τρείς εσωτερικές μονάδες, με εύκολη τοποθέτηση εξοικονόμηση χώρου, καλαίσθητη εμφάνιση.
ΠΟΛΥΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ VRV-MDV

Το πολυδιαιρούμενο σύστημα κλιματισμού είναι απ'ευθείας συστημα χωρίς εκτεταμένες ανάγκες εγκαταστάσεων και μηχανοστασίου καθώς και συντήρησης. Έχει σχεδιαστεί για παράλληλη σύνδεση μονάδων εξοικονομεί χώρο και κόστος εγκατάστασης. Διαθέτει συστήματα αυτοδιάγνωσης βλαβών που καθιστά μη αναγκαία την παρουσία εξειδικευμένου προσωπικού, εξασφαλίζοντας μείωση κόστους συντήρησης και λειτουργείας. Μία εξωτερική μονάδα έχει δυνατότητα λειτουργίας με έως και 16 εσωτερικές μονάδες. Ένα σύστημα 3 εξωτερικών μονάδως έχει δυνατότητα λειτουργίας μέχρι και 30 εσωτερικών μονάδων.

ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΙΧΟΥ (οικιακό)

Τοποθετείται καλαίσθητα στον τοίχο. Ελαφρυά και μικρή μονάδα εύκολη στην τοθέτηση και τη συντήρηση.

 

 

 

 

 


ΘΕΡΜΑΝΣΗ / ΨΥΞΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ


ΦΟΡΗΤΑ Ή ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

Μετα συγκεκριμένα συστήματα υδρονέφωσης μπορούμε να πετύχουμε την πτώση της θερμοκρασίας εώς και 12 βαθμούς Κελσίου, βελτιώνοντας τις συνθήκες παραμονής σ'έναν υπαίθριο χώρο. Η εφαρμογή της υδρονέφωσης αποτελέι την ιδανικότερη λύση ανοικτών χώρων, όπου είναι ανέφικτο να εφαρμώσουμε κάποιο σύστημα κλασσικής ψύξης με κλιματιστική μονάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

   

Διαθέτουν λαμπτήρα αλογόνου με μεγάλη διάρκεια ζωής.
    Καθώς δεν διαθέτουν ανεμιστήρα είναι τελείως αθόρυβα, φιλικά προς το περιβάλλον και δεν αλλοιώνουν την ποιότητα του αέρα στο χώρο.
    Σε 1'' από την έναρξη λειτουργίας είναι διαθέσιμο το 90% της θερμικής ακτινοβολίας
    Εστιασμένη θερμική ακτινοβολία
    Κατάλληλα για εγκατάσταση σε τοίχο ή οροφή, σε οριζόνται ή κατακόρυφη θέση, ή υπό γωνία με ειδικό στήριγμα
    Στοιβαρή και ελαφρυά κατασκευή
    Ιδανικό για εξωτερική χρήση καθώς η θερμική ακτινοβολία δεν επιρεάζεται από τυχόν παγωμένα ρεύματα αέρα
    Προστασία κατά την χρήση, καθώς το μετωπικό πλέγμα εμποδίζει τον χρήστη να έρθει σε επαφή με τον λαμπτήρα, ενώ η ειδική θήκη προστατεύει τον λαμπτήρα από απότομες θερμικές εναλλαγές