Ακολουθήστε μας

Τοποθέτηση - συντήρηση - βλάβες

Η εταιρεία μας εκτός από τη μελέτη από το μηχανολόγο μας για τη σωστή κάλυψη του χώρου σας, τη μελέτη εγκατάστασης και την πώληση των μηχανημάτων, αναλαμβάνει υπεύθυνα και την τοποθέτηση τους..

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία μας εκτός από τη μελέτη από το μηχανολόγο μας για τη σωστή κάλυψη του χώρου σας, τη μελέτη εγκατάστασης και την πώληση των μηχανημάτων, αναλαμβάνει υπεύθυνα και την τοποθέτηση τους.

Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα εσείς, σαν πελάτης, να έχετε να κάνετε μόνο με εμάς, έτσι ώστε να μην υπάρχει και περισσότερο τρέξιμο από εσάς για να βρείτε τα κατάλληλα συνεργεία, αλλά και να μην υπάρχει μετατόπιση ευθυνών σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στην λειτουργεία των μηχανημάτων (π.χ. Ο ψυκτικός θα ρίχνει την ευθύνη στο μηχάνημα και ο έμπορος θα ρίχνει την ευθύνη στον ψυκτικό που το τοποθέτησε).
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ - ΒΛΑΒΕΣ

Οι υποχρεώσεις της εταιρείας μας δεν σταματούν με την ολοκλήρωση μιας επιτυχούς κλιματιστικής εγκατάστασης- αυτο είναι μόνο ή αρχή. Έχουμε τη δυνατότητα να συντηρούμε και να επισκευάζουμε τις τυχόν βλάβες του εξωπλισμού σας, έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε τη άψογη λειτουργία του για πολλά χρόνια.

Οι τεχνικοί μας διαθέτουν εκτός από την μακρόχρονη εμπειρία τους, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για την διάγνωση βλαβών, έτσι ώστε οι πελάτες μας να κερδίζουν χρόνο και χρήματα.

Γιατί ένα καλοσυντηρημένο κλιματιστικό είναι και οικονομικότερο στην κατανάλωση και μακροβιότερο στο χρόνο και σίγουρα πιο αποδοτικό.

Στην προγραμματισμένη συντήρηση οι τεχνικοί μας:

    καθαρίζουν τα στοιχεία των εσωτερικών μονάδων με χημικό υγρό
    καθαρίζουν τα στοιχεία των εξωτερικών μονάδων με χημικό υγρό (εφόσον το επιτρέπει ο χώρος)
    καθαρίζουν τις αποχετεύσεις των συμπικνωμάτων
    ελέγχουν για τοιχόν διαρροή ψυκτικού υγρού (φρέον)
    συμπληρώνουν φρέον εφόσον χρειαστεί
    γίνεται σύσφιξη παροχικών καλωδιών καθώς και καλωδίων εντολών
    έλεγχος ασφαλείας κλιματιστικής μονάδας
    καθαρισμός φίλτρων αέρα και περσίδες

Εκτός των προγραμματισμένων συντηρήσεων, οι τεχνικοί μας είναι στο πλευρό σας σε κάθε βλάβη των μηχανημάτων σας, άμμεσα (σε εύλογο χρονικό διάστημα).