Ακολουθήστε μας

Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Η εταιρεία μας εκτός από την ψύξη και την θέρμανη ειδικεύεται και στα ηλιακά συστήματα.

Έχοντας τη χονδρική και τη λιανική πώληση εργοστασίου ηλιακών, μπορούμε να σας προσφέρουμε τον ηλιακό της αρεσκείας σας στην καλύτερη ποιότητα και την χαμηλότερη τιμή.

Οι ηλιακοί μας κατασκευάζονται με όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις που τους εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και μεγάλη αντοχή.

Η εταιρεία μας εγγυάται ότι κάθε ηλιακός θερμοσίφωνας έχει περάσει επιτυχώς μια σειρά από αυστηρές μετρήσεις και ελέγχους.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία και την πλήρη γκάμα ηλιακών 120lt, 160lt, 200lt κτλ, ηλιακοί για κεραμοσκεπές, καθως και συστοιχία συλλεκτών στην ταράτσα με μπόιλερ στο υπόγειο

Ενδεικτικά:

    ΚΑΖΑΝΙ χάλκινο, ανοξείδωτο, με μαύρη λαμαρίνα, πλαστικό, με glass, titanium, ή απλό εσωτερικά, διπλής ή τριπλής ενέργειας, ανοικτό ή κλειστό κύκλωμα
    ΣΥΛΛΕΚΤΕΣ χάλκινοι, απλοί, επιλεκτικοί, με συλλεκτική επιφάνεια 1,5 τ.μ., 2 τ.μ., 3 τ.μ., 4 τ.μ., με απλό ή αύθραυστο κρύσταλλο
    ΒΑΣΕΙΣ γαλβανιζέ, χωρίς κολλήσεις, απλές ή κεραμοσπεπής

Έχουμε τη δυνατότητα παραγγελίας ηλιακού διαφορετικού για τον κάθε πελάτη βασιζόμενοι στις ανάγκες, τα οικονομικά και τις απαιτήσεις του ίδιου του πελάτη, ύστερα από συζήτηση μαζί του με τους εξειδικευμένους πωλητές μας.

Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος πελάτης μπορεί να επιλέξει την ποιότητα και το μέγεθος του καζανιού, την ποιότητα και το μέγεθος των συλλεκτών, καθώς και την ποιότητα της βάσης του ηλιακού, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Η κορυφαία ποιότητα των ηλιακών μας και η δυνατότητα του άψογου service και της τοποθέτησης από τα έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία μας, με συνεργασία των υψηλών προδιαγραφών υλικών υλικών με τα οποία είναι κατασκευασμένοι, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας εγγυηθούμε την καλυτερη απόδοση και λειτουργεία του ηλιακού συστήματος.