Ακολουθήστε μας

Κλιματιστικά Μεταχειρισμένα

Μεταχειρισμένα Κλιματιστικά

Λόγω της οικονομικής κρίσης που διανύουμε τα τελευταία χρόνια και ύστερα από συνεχή ζήτηση των πελατών μας από όλη την Ελλάδα, ένα κομμάτι της εταιρείας μας επικεντρώθηκε στα μεταχειρισμένα κλιματιστικά.

Έτσι είμαστε σε θέση να διαθέτουμε συνεχή παρακαταθήκη μηχανημάτων επαγγελματικού κλιματισμού όλων των ειδών (ντουλάπες, κασέτες, καναλάτα μηχ/τα κεντρικού κλιματισμού, οροφής, δαπέδου κα.) καθώς και μηχανήματα οικιακού κλιματισμού (9.000 – 12.000 – 18.000 – 24.000 κ.α.)

Τα συγκεκριμένα μεταχειρισμένα κλιματιστικά, πριν μπουν στην έκθεση μας περνούν από τα εργαστήρια μας όπου γίνεται ο έλεγχος από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας. Εκεί γίνεται έλεγχος καλής λειτουργίας (δουλεύουν τουλάχιστον 3 ημέρες), καθαρίζονται και εσωτερικά και εξωτερικά αντικαθιστώντας οποιαδήποτε ανταλλακτικά εφόσον χρειαστεί, αδειάζεται όλο το φρέον και τα λάδια και καθαρίζεται. Το κύκλωμα εσωτερικά και συμπληρώνεται εξ αρχής νέο φρέον. Έτσι μετά τα παραπάνω παραδίδονται στον πελάτη σε άριστη κατάσταση και το βασικότερο χωρίς να υπάρχει χρέωση για όλη αυτή την εργασία.

Όλη η ενασχόληση αυτή με τα μηχανήματα από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, μας δίνει την σιγουριά για την ποιότητα των κλιματιστικών που προμηθεύουμε τους πελάτες μας, έτσι ώστε να είμαστε και οι μοναδικοί που παρέχουμε εγγύηση για τα μεταχειρισμένα μηχανήματά μας, αναλαμβάνοντας και την τοποθέτηση τους σε όλη την Ελλάδα.